Stranden i Frösakull är...

 

...som i utlandet...fast bättre!

 

När en sandstrand är som bäst, ja då är den som stranden i Frösakull! Med sin finkorniga ljusa och mjuka sand trivs både barn och vuxna som fisken i vattnet.

 

Efter ca 5min promenad från stugan når man stranden. Överst på denna sida ser man lite bildklipp från stranden i Frösakull på olika tider av dygnet.

 

Om man efter en skön dag på stranden vill unna sig en rolig After Beach kan man ta en uppfriskande promenad till Tylösand och Leifs Lounge, i andra änden av stranden. Under högsäsong brukar välrenomerade coverband spela, sjunga och spexa. Det brukar även gå att köpa nygrillade hamburgare, öl och cider (utbudet kan givetvis variera).

 

Under sommaren bevakas badarna på stranden av svenska "Bay watch", Svenska Livräddarsällskapet vilka även ordnar allt ifrån att meddela dagens vattentemperatur till att förvarna om det någon dag tex är oroväckande mycket vind. Självklart rycker de även in om någon hamnar i nöd i vattnet.

 

Stranden är perfekt för barn och strandlek. Vill barnen pröva någonting annorlunda är en kul aktivitet att besöka "Tjuvahålan" bortom Tylösand. Där är det perfekt att fiska småkrabbor med en fiskbit och ett snöre. Det brukar vara en av sommarens största upplevelse för barnen!

 

 

 

 

 

Hyr stuga i Frösakull © 2011 • •

Till startsidan